Informatii firma 

S.C. CREATIVE SELECT IDEA S.R.L.

Sos. Olteniţei 105 (incinta INTEC), et. 4, camera 403

Sector 4, Bucureşti

CAEN: 4791 - Comert cu amanuntul prin internet

Capital social: 500 lei

Cod unic de inregistrare: RO30865764

Nr. Reg. Comertului: J40/12834/2012

Cont: RO25INGB0000999903280710      - ING BANK

Cont: RO54BTRLRONCRT0552309701  - BANCA TRANSILVANIA

Cont: RO47TREZ7045069XXX013815    - TREZORERIA SECTOR 4

 

Ne puteti contacta la:

Telefon: + 40 722 89 2324

e-mail: comenzi@orangeoffice.ro

OrangeOffice este un proiect al CREATIVE SELECT IDEA SRL o companie cu experienta ce cunoaste necesitatile biroului modern si care ofera solutii sigure ce va vor ajuta sa va rezolvati treaba. Avem o echipa cu experienta in domeniul serviciilor de calitate, cu experienta in birotica si papetarie, consumabile imprimante, mobilier, produse de curatenie si igiena, articole de protocol si tot ce ar putea fi necesar biroului tau.

Nu este nevoie sa faceti rabat de la calitate deoarece beneficiati de oferta noastra cu articole de baza de birotica si papetarie, special construita pentru dumneavoastra.

De ce OrangeOffice? Magazinul online functioneaza pe o platforma moderna care ajuta clientii sa comande produse la companie sau acasa simplu si rapid, oferindu-va posibilitatea de a beneficia de promotii sau de reduceri in functie de cantitatea cumparata. De asemenea puteti obtine un cont client fidel in urma discutiei cu un consultant de-al nostru si sa descoperiti avantajele unui astfel de cont. Intrati in posesia articolelor de birotica si papetarie dar si a altor produselor dorite foarte simplu accesand magazinul online orangeoffice.ro, adaugand in cos produsul dorit iar noi vom avea grija sa fie livrat a doua zi la dumneavoastra.

Ascultam, suntem atenti la nevoile dumneavoastra si ne angajam sa oferim cele mai bune solutii si idei. Punem pasiune in ceea ce facem si ne dorim sa colaboram pe termen lung. Raspundem cu profesionalism solicitarilor, suntem de incredere si nu promitem decat ce putem.

Obisnuiesti sa comanzi produse de birotica si papetarie online sau diverse accesorii birou si sa faci plata cu OP in avans sau la livrare, cu chitanta sau ramburs? Comanda papetarie onlinebirotica online sau cartuse imprimanta utilizand acest link catre noul nostru magazin papetarie si beneficiezi de cel mai mic pret la toata gama de produse.


TOP